Abidal egy mosollyal fogadott minket””

A játékos jókedvû, jól van | A felesége és ügynöke nyilatkoztak

Éric Abidalt kedden megmûtötték, ám az operációt követõ 48 óra kulcsfontosságú lesz a játékos felépülése szempontjából. A francia futballista jelen pillanatban is a barcelonai Hospital Clínicben pihen és van megfigyelés alatt, de a felesége és az ügynöke már nyilatkoztak az állapotáról. Ezek alapján egyértelmû, hogy Abidal egyelõre jól van, és mindenkinek hálás a sok támogatásért.

„Éricet és az unokatestvérét tegnap operálták meg Barcelonában, és jelen pillanatban minden rendben van. Õ szeretné megköszönni mindenkinek a támogatást, az üzeneteket, amit neki címeztetek. Köszönjük” – tette közzé Abidal felesége, Hayet Abidal az üzenetet férje közösségi oldalán.

Hasonlóan nyilatkozott David Venditelli, a futballista ügynöke is a TV3 katalán televíziónak, megerõsítve, hogy egyelõre nincs ok az aggodalomra:

„Tudjuk, hogy a következõ órák kulcsfontosságúak lesznek abból a szempontból, hogy minden a lehetõ legjobban menjen. Egy nagy mosollyal fogadott bennünket, és arra kért engem, hogy minden katalánnak, spanyolnak és a világon máshol élõ szurkolónak is köszönjem meg a támogatást, mert a világon tényleg mindenhonnan kapott támogatást, és mindenki mielõbbi felépülést kívánt neki.”