A Pep Team utolsó vacsorája

Az összejövetelek utolsó felvonása | Alves és Abidal hiányoztak

Szerdán este tartotta utolsó közös összejövetelét Pep Guardiola csapata, ami egyrészt szolgált búcsúként, másrészt egy közös fogadalomként, hogy a Király Kupát meg kell nyernie az együttesnek jövõ pénteken. A találkozót az esti órákban a barcelonai Hotel W-ben tartották, és mindenki, aki el tudott menni az eseményre, a párjával együtt érkezett.

Magán a találkozón a sajtó természetesen nem vehetett részt, így részletek nem igazán szivárogtak ki, csupán annyi, hogy remek hangulatban folyt a beszélgetés, sok emlékkel, anekdotával, viccekkel. Aki csak tehette, a feleségével, barátnõjével érkezett, azonban sajnos voltak hiányzók is. Érthetõ okokból nem volt ott a vacsorán Daniel Alves, aki tegnap szenvedett kulcscsonttörést, amit meg is kellett mûteni, illetve Eric Abidal is hiányzott, aki továbbra is a barcelonai Hospital Clínicben tartózkodik a máj transzplantációja után.

Guardiola edzõsködése idején aránylag gyakoriak voltak az ehhez hasonló összejövetelek, annál is inkább, mert a kereten belül elvétve akadtak csak viták, nézeteltérések. A csapategység a négy év alatt töretlen volt, aminek nyilvánvalóan óriási szerepe volt a sok nagy sikerben.