Tito: „Tény, nehezen lendültünk játékba”

Elismerte, hogy nem volt éles a csapata | A Madridot nem fogja megnézni

Tito Vilanova elismerte, csapatának nem ment könnyen a Granada legyõzése szombat este, ahogy a játékosok nehezen is tudtak játékba lendülni ezen a napon. A szakember szerint ennek több oka is van, az egyik, hogy a héten már volt egy nehéz mérkõzés a Szpartak Moszkva ellen, másrészt a szeptemberi idõszak szerinte soha nem volt sétagalopp az elmúlt években.

„Talán nehezen lendültünk játékba, ez igaz. A keddi BL-meccs nehéz volt, sokat kivett belõlünk. Nagyon fontos volt megszerezni az elsõ gólt.”

„A meccsen belül voltak jó és rossz pillanataink, 20 alkalommal lõttünk kapura, voltak egészen tiszta gólhelyzeteink.”

„Kockáztatunk kellett. Ha veszítettünk volna, csak egy pont úszott volna el, én pedig hármat szerettem volna összegyûjteni.”

Vita Messi és Villa között

„Ez a foci része, mindannyian, akik már játszottunk, tudjuk, hogy ez elõfordul. Nem mondom, hogy ez tetszik, de ez is azt mutatja, hogy a csapat tele van sikeréhséggel.”

A pontok sokat jelentenek, a játék még fog javulni

„Ha visszatekintünk az elmúlt évekre, akkor láthatjuk, hogy a szeptember mindig zötyögõs volt.”

„Nagyon fontos, hogy összegyûjtöttünk 15 pontot. Ahogy már mondtam, nem érzek magamon semmiféle nyomást, sem kötelezettséget ezzel kapcsolatban. Tudtam, milyen nehézségekkel jár együtt, ha átveszem a csapat irányítását. Akkor bátor voltam, de mondtam, hogy továbbra is nyerni szeretnénk dolgokat. Tudva, hogy mi mindent nyertem már korábban, nem érzek semmilyen plusz nyomást.”

Cesc jó meccset játszott

„Nagyon elégedett vagyok Cesc teljesítményével, csak egy kicsit több szerencse hiányzott neki, hogy gólt szerezzen.”

A Madridot nem fogja nézni

„A Madrid meccse nem tõlünk függ. Én holnap paellát fogok csinálni, moziba megyek és pihenni fogok. Biztos vagyok benne, hogy valaki majd küld egy üzenetet az eredményükkel.”