Cesc: „Õrült meccs volt, de jók voltunk”

Messi és Fábregas értékelése | A játékvezetéssel nem elégedettek

A Barcelona alaposan megizzadt a Depor elleni idegenbeli bajnokin, és aligha nyert volna, ha Cesc Fábregas és Leo Messi nem hozza magát. Elõbbi elsõsorban a remek elõkészítéseivel hívta fel magára a figyelmet, utóbbi pedig egy mesterhármassal tartotta végig nyeregben csapatát. A játékvezetõ döntéseivel egyikük sem értett egyet, de a csapat szerintük jól folytatta a küzdelmeket a válogatott szünet után.

Fábregas:

„Ez egy õrült meccs volt nagyon sok szempontból, remekül kezdtünk, igazán jól játszottunk, már 3-0-ra vezettük. De a tizenegyes és a Depor második gólja nehézzé tette a találkozót. Szerencsére meg tudtuk szerezni a negyedik gólunkat, így kétgólos elõnnyel tudtunk szünetre menni. De aztán ismét gyorsan gólt lõttek, feljöttek egyre, mi ráadásul emberhátrányba kerültünk. Nagyon õrült, nagyon nehéz meccs volt.”

„Általánosságban az elsõ félidõben szerintem nagyon jól futballoztunk, a tizenegyes az én véleményem szerint egy kicsit szigorú ítélet volt. Aztán jött a második is, de nekem a pályán az volt az érzésem, hogy az elsõ játékrészben kiváló produkciót nyújtottunk.”

Messi:

„A válogatott szünet után nincs könnyû mérkõzés, mindannyian fáradtan érkeztünk, de a fontos a három pont volt, és ezt megszereztük.”

„Sem a tizenegyes, sem a kiállítás nem volt az, aminek a játékvezetõ látta, de ez az õ döntése. Történt, ami történt.”

„Mindig azt mondom, hogy statisztikák nem fontosak, így a mesterhármasok statisztikája sem érdekes. Az volt a fontos, hogy játékban a válogatott szünet elõtti dinamikát vegyük fel, mert a szünet után sosem könnyû, sok az utazás, több meccs is mögöttünk van.”