Várják a Celticet, de Piqué nélkül…

Vasárnap sem edzett a csapattal a védõ | Kedden folytatódik a BL is

A szombat esti, Riazorban elért gyõzelem után vasárnap délben már edzett a Barça az edzõközpontjában, ahol egyrészt a csapat felfrissítése, másrészt a keddi meccsre való felkészülés volt a cél. A fõ kérdés továbbra is az, hogy mikor épül fel teljesen Gerard Piqué, akire nagy szükség lenne a védelem problémáinak enyhítése végett. A bekk azonban még vasárnap sem tudott a többiekkel dolgozni, ahogy Puyol és Alves is a csapattól elválasztva edzettek.

Utóbbi két játékos szereplésére elõzetesen sem volt esély persze a Celtic ellen, Piqué volt az, akinek a felépülésében bízhatott Tito Vilanova. Õ azonban még a pályára sem futott ki, ezúttal is csak teremben dolgozott, ami semmiképp sem arra utal, hogy közel lenne a visszatérése.

A BL-találkozó nehézsége, hogy Busquets eltiltás miatt kihagyja a meccset, így Songnak feltehetõleg föl kell lépnie a középpályára, és a védelemben nem lehetne ott. Persze más lehetõsége is van a trénernek.

A vasárnapi edzésen a B keretbõl egy bõvebb különítmény, Tello, Oier, Sergi Gómez, Sergi Roberto, Rafinha, Patric és Planas csatlakozott a nagyok tréningjéhez. A következõ edzésre már a Camp Nouban kerül sor hétfõn délután 18:00-tól, ezt követõen összetartásba kezd a gárda egy szállodában egészen a keddi mérkõzésig.