Roura: „Különleges meccs volt”

Nehéz hét volt, de már van minek örülni | Tökéletes õsz volt

A Valladolid legyõzése után Jordi Roura állt a sajtó rendelkezésére a Zorrillában, tehát ezúttal már a média elõtt is helyettesítette a vezetõedzõt, Tito Vilanovát, akit szombaton hazaengedtek a kórházból otthonába. Roura természetesen még sokat beszélt a zaklatott hét tapasztalatairól, és nem tagadta, kivételesen sikerült ez az õszi szezon a csapatnak.

„Minden meccs más és más, de az biztos, hogy a héten átélt történések tükrében ez tényleg különleges volt. Csak a szakmai szempontokat nézve viszont valóban hasonló volt, mint több más mérkõzésünk. Mi tudtuk szerezni az elsõ gólt, és a véleményem szerint a második félidõben még nagyobb különbségû elõnyt is elérhettünk volna. Ez nem sikerült, így a végén egy kicsit szenvedünk is kellett.”

Tito elhagyta a kórházat

„A csapat az öltözõben tudta meg, hogy Tito elhagyhatta a kórházat, ezt a hírt természetesen nagyon jól fogadta mindenki, nem is lehetett másként. Nagy öröm volt.”

Nehéz pillanatok voltak mindenkinek

„Számomra a köztünk lévõ jó kapcsolat miatt is nagyon nehéz napok voltak. Eleinte minden nagyon negatív volt, de Istennek hála a jó irányba változtak a dolgok. A sportszakmai területet igyekeztünk a lehetõ legnagyobb nyugalommal folytatni, mint bármikor máskor.”

„Nem változtattunk a tervezett felkészülésünkön. Pszichológiailag nehéz volt, mert Titót mindenki nagyon szereti az öltözõben és a klubon belül is. Most, hogy minden jól alakult a meccsen, boldogok vagyunk.”

Titóval is egyeztetett a csapatról

„A kezdõ tizenegyet már korábban megbeszéltük, csak azt csináltuk, amit már korábban fixáltunk. Az is igaz, hogy beszéltem vele, de nem igazán meghatározó dolgokról. Logikusan az én érdeklõdésem nem elsõsorban a szakmához kapcsolódott.”

Szép õszi teljesítmény

„Az õszi szezon nem is lehetne jobb ennél, maximálisan elégedettek vagyunk. Szakmailag tökéletesen zárjuk az évet, örülünk neki, és ha ehhez még hozzávesszük azokat a híreket, amiket kapni fogunk, még boldogabbak leszünk.”