Xavi, Alba: Irány Párizs

Mindketten bekerültek az utazó keretbe | 21 játékos indul a PSG ellen

Xavi Hernández és Jordi Alba is bekerült a Paris Saint-Germain ellen készülõ keretbe, miután a két futballista túljutott a korábbi sérülésén. Xavi már napok óta a csapattal edz, de a vasárnapi tréningen már Jordi Alba is csatlakozott az együtteshez, így annak ellenére, hogy az orvosok engedélyét még egyikük sem kapta meg a játékra, ott vannak az utazók listáján.

A Celta elleni mérkõzést mindkét játékos kihagyta sérülések miatt, de a vasárnapi, Tito Vilanova által vezetett zárt kapus edzést gond nélkül teljesíteni tudták. Xavi az elmúlt hónapokhoz hasonlóan ezúttal is a combizmával bajlódott, ráadásul a problémái ellenére kedden 90 percet játszott a Franciaország – Spanyolország vb-selejtezõn. Jordi Alba eleve a válogatottban sérült meg Finnország ellen, így az elmúlt egy hétben már a rehabilitációjára koncentrált.

A PSG ellen utazó 21 fõs keret a következõ: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Bartra, Sergio, Jordi Alba, Montoya, Abidal, Song, Tello, Oier és Deulofeu.