Roura: „A Bayern teljesen felülmúlt minket”

Nem elégedett a játékvezetéssel, de nem keres kifogásokat

Jordi Roura másodedzõ ugyan megjegyezte, hogy Kassai Viktor teljesítménye elmaradt a megfelelõtõl a müncheni odavágón, melyet a Bayern nyert meg 4-0-ra, ám hangsúlyozta, hogy ez nem lehet kifogás arra, hogy a német gárda teljesen felülmúlta a Barçát. Roura úgy véli, habár a visszavágón nagyon csekély esélye maradt a Barcelonának a továbbjutás kiharcolására, mindent meg fognak tenni azért, hogy megnyerjék a katalóniai meccset.

„Egyértelmû, hogy amikor ilyen simán kikapsz, az érzéseid nem a legjobbak. A Bayern rendkívül jól futballozott, nagyon akart. Fontos, hogy elismerjük, és gratuláljunk a német csapatnak. Az elsõ játékrészben még jól álltunk, ám egy pontrúgás után gólt kaptunk. A második félidõben hamar gólt szereztek, ezután pedig a gyors ellentámadásokból számos gólhelyzetet teremtettek. Egy kicsit szûken érkeztünk Münchenbe, próbáltunk mindenkit frissen tartani, de végül felülmúltak bennünket.”

Nem volt esély a fordításra

Voltam a meccsnek kulcsfontosságú momentumai, amikor nem voltunk eléggé pontosak vagy egyszerûen nem volt szerencsénk. Az igazságot megvallva nem voltunk elég frissek, hogy veszélyt teremtsünk, így nem volt esélyünk a fordításra.”

Csere nélkül

„Nem láttunk okot arra, hogy cseréljünk. Akik a pályán voltak, mindent megtettek, ám mára ez erre volt elég.”

Lehetséges a fordítás?

„Egyértelmû, hogy óriási a különbség, ám ahogy egy Barcelonának válaszolnia kell, úgy fogunk felmenni a pályára a visszavágón, és megpróbáljuk megnyerni a Camp Nouban rendezendõ találkozót.”

Kassai ténykedése

A játékvezetõ nagyon rosszul teljesített. Voltak világos helyzetek, amiket rosszul ítélt meg. Ebben a szezonban nem volt szerencsénk a játékvezetéssel, ám ez nem szolgálhat kifogásként a vereségünkre. A Bayern óriási meccset játszott, megérdemelten nyert.”