Argentínából érkezik megoldás a védõgondra is?

Martino a Newell’s-bõl hozhat bekket | Ingyen jöhet Vergini

A Barcelona ugyan Neymar megszerzését és az edzõkérdést kipipálta, ám egy középsõ védõ szerzõdtetése még mindig terítéken van. Ezt a problémát pedig meg kell oldani, amiben egyetért a szakmai stábbal az új szakvezetõ, ’Tata’ Martino is, aki a megoldást volt csapatának játékosában, Santiago Verginiben látja.

A Barcelona háza táján jó pár Európában elismert védõ neve felmerült, ám mindeddig nem sikerült minden szempontból megfelelõ labdarúgót találni. ’Tata’ Martino szerzõdtetése után azonban lehetséges, hogy nemcsak az edzõkérdést, de a védõgondot is Dél-Amerikából oldhatja meg a katalán együttes.

Santiago Verginit már természetesen Martino ajánlotta a Zubizarreta vezette szakmai vezetésnek. Argentin és spanyol sajtóértesülések szerint komoly lehet az érdeklõdés a 24 éves védõ iránt, akinek idén nyáron jár le a szerzõdése a Newell’s Old Boys csapatánál, így ingyen szerzõdtethetõ.

Vergini mellett szólhat még, hogy a hírek szerint remekül bánik a labdával, 191 centiméteres magassága ellenére gyors, és a levegõben is segíthet a Barcelonának. Nem elhanyagolható az sem, hogy eddigi együttesében a korábbi argentin válogatott Gabriel Heinze mellett pallérozódott.