Visszatértek és edzettek a válogatottak

Messi repülõje késett | Nincsenek áldozatai a válogatott fordulóknak

Szerdán este 19:00-tól már a Barcelona teljes kerete gyakorolt a klub edzõközpontjában, még a dél-amerikai játékosok is visszaérkeztek Európába. A kivételt Leo Messi jelentette, akinek késett a repülõje a paraguayi Assunciónból, így õ a csapattól elválasztva, a rendes edzést követõen dolgozott.

 

A visszatérés pillanatában rendszeresen aggódhatnak az orvosok és az edzõk, hogy éppen hányan térnek vissza sérülten a nemzeti csapatuktól, de ezúttal valahogy mindenki megúszta ezeket a mérkõzéseket.

Ezt jelzi, hogy a válogatottak is teljes értékû munkát végeztek, vagy legalábbis regeneráló tréninget, ha éppen meccset játszottak kedden este. Lionel Messi repülõje késett Paraguayból, így õ már nem tudott a többiekkel együtt dolgozni és külön edzett. A válogatott találkozókat sérülések miatt kihagyó Sergio Busquets és Dani Alves szerdán már részben a csapattal együtt dolgoztak, és megvan rá az esély, hogy bevethetõk lesznek a szombati, Sevilla elleni bajnokira.

A sérült Carles Puyol tovább folytatta a rehabilitációját elválasztva a többiektõl. Csütörtökön és pénteken is délelõtt edz az együttes, melynek a szombati bajnokit követõen szerdán már a BL-ben lesz mérkõzése az Ajax ellen hazai pályán.