Neymar: „A hamis kilences posztja Messié”

Elmaradt két büntetõ | Alexisszel jól megérti magát

Az FC Barcelona szombat este nyolcadik gyõzelmét is begyûjtötte a Ligában, így tovább nyújtja a rekordját, és jó hangulatban utazhatnak a játékosok a nemzeti csapataikhoz. A 4-1-es gyõzelem után a mix zónában Neymar, Alexis, Tello és Adriano mondtak pár szót a mérkõzésrõl, mellyel természetesen mindenki nagyon elégedett.

Adriano:

„Alexis szenzációs formában játszik, a góljai azért érkeztek meg végül, mert keményen dolgozik, és mindvégig türelmes maradt.”

„Nagyon boldog vagyok, hogy egészséges tudok maradni, ezért keményen is dolgozom, és annyit pihenek, amennyire szüksége van a testemnek. Figyelek a táplálkozásomra is, ami szintén nagyon fontos, hogy elkerüljenek a sérülések.”

Neymar:

„Habár a Santosban és a brazil válogatottban is szoktam itt játszani, a hamis kilences posztja a világ legjobb játékosáé, akit Leo Messinek hívnak.”

„A büntetõk? Igen, azok voltak egyértelmûen. Végül ezek nélkül is sikerült gólt szereznem, nagyon hálás vagyok Alexisnek a gólpasszért. Boldog vagyok.”

„Mindig nagyon sokat várnak ettõl a csapattól, mi pedig meccsrõl meccsre javulunk.”

Alexis:

„Barcelona ilyen, ha játszol 10 jó meccset, de aztán egyszer gyengébb vagy, a média és a szurkolók elkezdenek rólad beszélni.”

„Neymar egy teljesen egyedi játékos, nagyon jól futballozott.”

„Könnyebb a számunkra, ha Leo játszik. Nélküle sokkal keményebben kell dolgoznunk a sikerért.”

Tello:

„Ez egy remek nap, hiszen nem csak gyõztünk, de kiderült, hogy apa leszek.”

„Nagyon kényelmesen éreztem magam a pályán, úgy érzem, csak a gól hiányzott.”

„Nyilvánvaló, hogy a második játékrészben jobban mûködött a letámadásunk, és jobban is játszottunk.”