Pedro: „Az Atlético kemény ellenfél lesz”

Örül a sorozatának és a jó évkezdésnek | 15 góllal házi gólkirály

Pedro Rodríguez ezúttal is döntõ tényezõ volt a Barcelona gyõzelmében, gólpasszt adott, gólt szerzett, és 15 góljával vezeti a házi góllövõlistát, ebbõl 11-et lõtt a Ligában, amire kevesen fogadtak volna a szezon elõtt. A meccs után érthetõen elégedett volt.

„Fontos volt, hogy otthon ne veszítsünk pontokat, tehát nyerjünk ma, szerencsére szép gólokat szereztünk, úgyhogy elégedetten mehetünk haza.”

„Örülök, hogy sikerült gólokat szereznem, és hogy jó sorozatom van, de a legfontosabb mindig, hogy tudom segíteni a csapatot. Jó formában vagyunk, de még hátra van öt kemény hónap, igyekszünk megütni a szintet.”

Fabregasról és a gólpasszairól

„Nagyon jó elképzelései vannak és már számos alkalommal segített nekem és a csapatnak. Amint nála van a labda, keres is vele. Remekül lát a pályán, de amikor nincs õ, akkor van Xavi, Iniesta vagy Sergi Roberto.”

Mi lesz a Calderónban?

„Ma jó meccset játszottunk, de tudjuk, hogy az Atlético kemény ellenfél lesz. Ma a gyõzelem volt a fontos, nyertünk, jöhet a Getafe elleni meccs, ami szerintem teljesen más mérkõzés lesz, mint volt a Ligában, várhatóan nehéz is lesz. Aztán jön az Atletico elleni nagyon fontos találkozó, de meccsrõl meccsre nézünk csak elõre.”

Írta: Orbán F.