Fájó vereség után, kupadöntõ elõtt

A szurkolók is támadták a játékosokat | Többen vasárnap is edzettek

A Barcelona könnyen lehet, hogy helyrehozhatatlan hibát követett el  Granadában a vereségével, olyan hibát, amivel lerombolta azt is, amit a Madridban nyert Clásicóval elért. A játékosok kaptak hideget, meleget a szurkolóktól is, és ugyan vasárnap elméletileg pihenõnapjuk volt, többen így is edzeni mentek.

A Barça vasárnap hajnali fél háromkor ért vissza Granadából a Camp Nouhoz, ahol ilyenkor is akadtak szurkolók, akik a szomorú, 1-0-s vereség után támadták a futballistákat. „Én szégyellném magam emiatt”; „Haszontalanok”; „Micsoda szégyen ez” – voltak többek között azok a megszólalások, amikor a csapatot szállító busz megérkezett, hogy a játékosok felvegyék az autóikat.

A szurkolók egy része magyarázatot is követelt, és beszélni akart a csapatkapitányokkal a hajnali órákban. Pinto, Alves és Neymar voltak azok, akik a legtöbb támadást kapták.

Vasárnap elvileg pihenõje lett volna a csapatnak, de végül többen is edzeni mentek a Ciutat Esportivába, így Mascherano, Iniesta, Neymar, illetve a sérült Puyol, Piqué és Bartra is megjelentek az edzõközpontban. Õk tehát nem pihentek három nappal a kupadöntõ elõtt, amire ténylegesen hétfõn kezdi meg a felkészülést Tata Martino együttese.

Hétfõn Carles Puyol csapatkapitány ad majd sajtótájékoztatót is ebben a döntõ helyzetben, hiszen azt mindenki tudja, hogy a Barcelona most olyan szituációban van, hogy egy hét alatt mindent elveszíthet, amiért egy szezonon át küzdött. Ha a kupa is elúszik, nagy esély van rá, hogy trófea nélkül zárja az évet Martino csapata.