Iniesta: „Ez egy lépés hátrafelé”

Mascherano és Montoya a kihagyott helyzetek miatt bosszankodtak

A Barcelona játékosai szomorúan nyilatkoztak a Granada elleni vesztes meccset követõen, elismerve, hogy a bajnokság megnyerése már nem rajtuk múlik. A Copa del Rey döntõjét illetõen azonban remélik, hogy szerda estéig visszatalálnak a helyes útra.

Javier Mascherano

„A labda egyszerûen nem akart bemenni a kapuba, azonban nem kereshetünk kifogásokat. Azt hiszem, elég helyzetet alakítottunk ki, de a futball már csak ilyen. A Liga már nem a mi kezünkben van. Nem hiszem, hogy a BL kudarc befolyásolt volna minket, sok lehetõséget dolgoztunk ki. Azt hiszem, megérdemeljük, hogy szerdán jó mérkõzést játsszunk. Össze kell szednünk magunkat, és elõre kell néznünk: szerdán egy döntõ következik, ahol nem lehet hibázni.”

Andrés Iniesta

„Tettünk egy lépést visszafelé. Hibákat követtünk el a játékban, ami az ellenfél góljához vezetett, ez nagyon bánt minket. Néha nehéz magyarázatot találni, mert mindent megtettünk, hogy betaláljunk. Fáj, hogy ilyenkor botlottunk meg a Ligában, mikor már olyan kevés van hátra.”

Martin Montoya

„Mentálisan eléggé összetörtünk, sok lehetõségünk volt, de nem tudtuk gólra váltani õket. Mindent beleadtunk, de ez most nem volt elég. A bajnokságért a végsõkig harcolni fogunk, még vannak hátra mérkõzéseink és remélhetõleg a riválisok fognak még pontokat veszteni. A szurkolók támogatását kérem szerdára, értük szeretnénk gyõzni. Már egy ideje nem játszottam, így meg akartam mutatni, hogy elég jó vagyok, hogy ebben a csapatban szerepelhessek.”