Adriano kezdhet a védelem közepén

Bartra és Puyol sem tudtak a csapattal edzeni, vélhetõen nem játszanak

Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint ‘Tata’ Martino vezetõedzõ a ma esti kupadöntõre Adriano Correia mellett teszi le a voksát a védelem közepén, miután sem Bartra, sem Puyol nem tudott a csapattal edzeni szerda délelõtt. 

Hiába bizakodott a szakmai stáb, sem Marc Bartra, sem Carles Puyol nem tudtak a csapattal edzeni szerda délelõtt Valenciában, így mindkettejük játéka kizárható az esti kupadöntõre. Puyol és Bartra megpróbáltak a többiektõl elválasztva dolgozni, hogy megnézzék, bírják-e a terhelést, ám nagyon úgy tûnik, hogy egyikük sem tudja vállalni a játékot. 

‘Tata’ Martino ezért vélhetõen ezúttal Adrianót fogja beállítani a védelem közepébe Javier Mascherano mellé. A brazilt még Tito Vilanova próbálta ki a hátvédsor tengelyében az elmúlt idényben, ahol viszonylag jól és magabiztosan is teljesített. Ennek ellenére vele még alacsonyabb lesz a katalánok védelme, azaz minimálisra kell csökkenteni a madridi beadások számát. 

Adriano játékát egybehangzóan állítja a katalán ‘Sport’, valamint a madridi ‘As’ napilap, ám a barcelonai ‘El Mundo Deportivo’ például úgy fogalmaz, hogy a mérkõzés elõtt is tesz még egy próbát Bartra és Puyol, s megpróbálják terhelni a sérült testrészüket, hátha tudják vállalni a játékot. Bárhogy is legyen, hamarosan minden kiderül.