Indul a Luis Enrique éra

Elsõ edzõmeccse elõtt az új Barça | Csak heten az elsõ csapattól

Szombat este a Recreativo Huelva otthonában játssza elsõ felkészülési mérkõzését az új Barça.  A héten már alapozó edzéseket vezetõ Luis Enrique elsõ találkozójára készülhet a Barcelona élén, ugyanakkor a teljes keret még természetesen nem áll a rendelkezésére.

Olyannyira nem, hogy az andalúziai Huelvába utazó keretbõl mindösszesen csak 7 játékos tagja az elsõ csapatnak, így Luis Enrique további 16 Barcelona B futballistát is elvisz a Recre’ elleni találkozóra.

Érdekesség, hogy Luis Enrique debütálásán ott lesz már Deulofeu, és a B csapathoz idén nyáron szerzõdött, horvát fiatal, Alen Haliloviæ is. Rafinha ugyanakkor kisebb lábujjsérülése miatt el sem utazott a csapattal.

Ami a kapusokat illeti, a tervek szerint Ter Stegen és Jordi Masip is egy-egy félidõt kaphat szombat este a Trofeo Colombinón.

A találkozó 20 óra 45 perctõl kezdõdik.

A Huelvába utazó keret a következõ:

Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Deulofeu, Afellay, Patric, Lucas, Edgar Ié, Bagnack, Diagne, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro, Dani Nieto, Joan Román, Dongou, Adama, Babunski, Cámara.