Folytatódik a munka a Ciutat Esportivában

Napi két edzést tart L. Enrique | Csütörtökön érkeznek Xaviék

Az elõszezon második hetét kezdte meg hétfõn Luis Enrique csapata. Az új vezetõedzõ továbbra is ugyanazokkal a játékosokkal alapozhat, ám csütörtökön nyolc, az elsõ csapathoz tartozó futballista is megjelenik a tervek szerint a Ciutat Esportivában. Adriano és Rafinha továbbra is külön dolgozhat a többiektõl.

A szombati, Recreativo elleni elsõ felkészülési mérkõzés után hétfõn tovább folytatja a munkát a Barcelona Luis Enrique irányítása alatt. Az asztúriai szakvezetõ délelõtt nyolc, az elsõ csapathoz tartozó játékosnak, valamint 16 Barcelona B futballistának vezényelt le edzést.

Eközben Rafinha és Adriano továbbra sem tudnak társaikkal edzeni. Rafinha még mindig lábadozik kisebb sérülésébõl, míg Adriano specifikus edzésmunkát végezhet csak, miután az orvosok korábban szívritmuszavart észleltek nála.

Csütörtökön várhatóan újabb nyolc játékos csatlakozik a katalán együttes felkészüléséhez: megérkezik a világbajnokságot megjártak közül a spanyol kontingens (Xavi, Iniesta, Piqué, Busquets, Jordi Alba, és Pedro), a horvát válogatott, újonnan igazolt Ivan Rakitiæ és a kameruni Alex Song is.

Luis Enrique egész héten napi két foglalkozást tart, a következõ edzés 18 óra 30 perctõl kezdõdik a Ciutat Esportivában.