Neymar már a Gamperen visszatér?

A vártnál jobban haladhat a felépülése, hamarosan visszatér Barcelonába

Neymar és barátnõje pénteken Sao Pauloból Barcelonába repültek, hogy továbbutazzanak Ibizára, ahol jelenleg is néhány napos nyaralásukat töltik. Az ibizai vakáció után folytatódik a brazil felkészülése az új idényre a világbajnokságon összeszedett sérülése után.

A Barcelona egy fizioterapeutát alkalmaz Neymar állapotának figyelemmel követésére. A Camillo Zuniga okozta gerincsérülés után az orvosok hat hetes kényszerpihenõt prognosztizáltak, a hírek szerint a könnyített edzéseket augusztus 5-én kezdheti újra a társakkal a brazil. Elõtte azonban komoly vizsgálatok várnak rá, melyekkel az orvosok meggyõzõdhetnek majd a teljes gyógyulásról.

A brazil ‘O Globo’ szerint Neymar már augusztus 18-án, a Club León elleni Gamper-kupa mérkõzésen visszatérhet, ami azt jelenti, hogy a felépülés a vártnál sokkal jobban halad. „Továbbra is nagyon nagy erõvel és elkötelezettséggel koncentrálok a felépülésemre” – jelentette ki a dél-amerikai csillag. 

Luis Enrique természetesen örülne, ha Neymar a vártnál elõbb visszatérhetne a pályára, hiszen Suárez eltiltása és Messi világbajnokság utáni szabadsága miatt az elõszezon elsõ heteit három csatársztárja nélkül kénytelen abszolválni az asztúriai tréner.