Douglas: „Nem fogok csalódást okozni”

Rendkívül boldog | Dolgozni fog, hogy megkapja a lehetõséget

Douglas Pereira, az FC Barcelona új szerzeménye a megállapodás létrejötte után válaszolt az ‘El Mundo Deportivo’ kérdéseire, és elmondta, hogy rendkívüli örömmel tölti el a barcelonai szerzõdés. Douglas a képességeit vitató kritikákra úgy reagált, hogy ezen csakis õ tud változtatni, méghozzá úgy, ha keményen dolgozik, és bizonyít majd a Barçában. 

„Nagyon elégedett vagyok, nem találok szavakat. Nem fogok csalódást okozni” – ezek voltak Douglas Pereira elsõ szavai, miután a brazil Sao Paulo és a katalán FC Barcelona bejelentették a megállapodást a klubcseréjérõl.

Kételyek a képességeit illetõen

„A legjobb, amit tehetek, hogy keményen dolgozom, és jól játszom. Nap mint nap bele fogok adni mindent az edzéseken, és ha elérkezik az én idõm, akkor jól kell játszanom. Ha így lesz, el fogom nyerni a társak és a vezetõedzõ bizalmát is.”

„Tiszteletben tartom a többiek munkáját, és amikor megérkezem Barcelonába, onnantól kezdve mindig a Barça lesz az elsõ.”

Hogyan írná le magát?

„Õszinte és szorgalmas embernek tartom magam, aki mindig nyerni akar – nem csak a pályán, hanem azon kívül is, a családtagok között.”

Douglas a tervek szerint csütörtökön érkezik meg Barcelonába, majd esik át az orvosi vizsgálatokon és írja alá az öt évre szóló szerzõdését.