„Ebben a meccsben minden tetszett”

Luis Enrique dicsérte a csapatát | A játékosokat is megerõsíti ez a siker

Luis Enrique edzõ a csapat eddigi talán legjobb, legkomplettebb meccsének minõsítette a Levante elleni sikert. A szakvezetõ kiemelte, hogy ez a találkozó mindenképpen egy pozitív megerõsítés a társaságnak, hogy jó úton járnak.

„Kár lenne most számolgatni, a bajnokság még csak most kezdõdött, úgyhogy a bajnoki tabellán még sok mozgás lesz. De a mai meccsben minden tetszett.

„Nincs két ugyanolyan meccs, ezért mindig új megoldásokat kell találni. Most több folyamatosság volt a játékunkban, de eleinte nem ment könnyen. Igyekeztünk megoldásokat találni az ellenfélre, ez egy nehéz meccs volt, de nagyon jól oldottuk meg a feladatot.”

Neymar értéke a csapatnak

„Kivételes technikai tudása van, nagyon jól is indul be az üres területekre, de inkább az egész csapat munkájával vagyok elégedett. Lehet a játékosokat pontozni is, de értékelni kell a csapat együttes erõfeszítéseit.

Neymar és a csere

„Van egy kisebb bokaszalag húzódása, és ezt még nem értékeltük ki. Megijedt, de egyébként is gondolkoztunk már a cserén. Remélhetõleg ez nem lesz komoly, de egyébként sincs semmi belsõ vita, vagy különös dolog.”

Messi szerepe a csapatmunkában

Leo Messi egy kivételes játékos, a társai is tudják, hogy ha nála van a labda, azonnal jöhet a gól vagy egy olyan passz, ami gólpassz értékû. Ez a meccs az egész csapat munkáját, eltökéltségét erõsíti.”

Vyntra kiállítása

„Nem szokásom a bírókról beszélni, elég dolguk van így is. Az én helyemrõl, ahol álltam, nem mondhatok semmit, ha látom televízión keresztül, fogok tudni.”