„Ibra nélkül nem ugyanaz a PSG”

Mathieu szerint Luis Enrique az ideális tréner a Barça élére

Az FC Barcelona nyári szerzeménye, Jeremy Mathieu a katalán egyesület hivatalos honlapjának adott rövidebb interjút, melyben beszélt a keddi, PSG elleni BL-meccsrõl, elmondta, hogy nagyon oda kell figyelniük majd hátul, valamint kifejtette véleményét Luis Enrique személyérõl is.

„A PSG elleni találkozónk a csoport legjobban várt összecsapása, ez egyértelmû. Tudjuk, hogy nagyon nehéz 90 perc vár ránk, annak ellenére, hogy mostanság a párizsi csapat problémákkal küzd. A kulcs az lesz, hogy nagy intenzitással játsszunk, és maximálisan koncentráltak legyünk hátul, mert nagyon tehetséges csapatról van szó.”

„Nagyon jó együttes tehát a PSG, ám Ibra nélkül nem ugyanaz a csapat. Természetesen nem csak õ jelenti a veszélyt, de vele teljesen más dinamikával játszanak.”

Luis Enrique

„Nagyon motivált, és nagyon letisztult elképzelései vannak. Apránként akarja ezeket bevezetni a csapat életébe, nagyon közel áll hozzánk, sokat beszél velünk, és minden részletre figyel.”

Nagyon képzett tréner, és nagyon tapasztalt. Pontosan tudja, mi zajlik a játékosok fejében, amikor éppen jól vagy rosszul megy a csapatnak. Szerintem õ a megfelelõ edzõ a Barça számára.”