Már Párizs bevétele a cél

Kerethirdetés Franciaországra | Két idegenbeli meccs a héten

Luis Enrique vasárnap délelõtt is tartott foglalkozást az elsõ csapat játékosai számára azok után, hogy a katalán együttes szombat este a Ligában kiütéses gyõzelmet aratott odahaza a Granada ellen. A Barcelona már a jövõ heti, két idegenbeli csatára készül: elõbb Párizsba, majd Madridba utazik.

A vasárnapi foglalkozáson Sandro, Pol Cavet, Bicho és Diagne is az elsõ csapattal edzett, míg Munir, Rafinha és Masip specifikus edzésmunkát végzett.

Jövõ hét kedden, 20 óra 45 perctõl a francia bajnok PSG fogadja a Barcelonát a Bajnokok Ligája csoportkörének második játéknapján. Luis Enrique csapata már hétfõn Franciaországba repül, és a szakvezetõ a tervek szerint este 19 órától edzést is vezényel a Parc de Princes stadionban.

Az asztúriai vezetõedzõ a déli órákban nyilvánosságra hozta a Párizsba utazó keretét is. Ekképp a Granada meccs után visszakerül a keretbe Gerard Piqué, Jordi Alba valamint Douglas is, nem lesz ott viszont Franciaországban Rafinha, Masip, Vermaelen és Montoya sem.

A PSG ellen készülõ keret: Ter Stegen, C. Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, A. Iniesta, Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Douglas S., Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, Dani Alves, Mathieu, Sandro és Munir.

A BL csata után Messiék rögtön repülõre ülnek, majd másnap délelõtt újfent tréningeznek, ahol már a Rayo Vallecano elleni idegenbeli bajnokira való felkészülés a cél. A hét hivatalos programja szerint a Barcelona csütörtökön és pénteken is edz, majd szombat délelõtt repül a spanyol fõvárosba.