Huesca – Barça a Király Kupában

Egy ágra került a Real Madrid, az Atlético Madrid és a Barcelona is

Az FC Barcelona együttese a Huesca gárdáját kapta a Király Kupa legjobb 32 csapata között, miután pénteken kora délelõtt kisorsolták a sorozat idei menetrendjét. A Barça egy ágra került a Real Madriddal és az Atlético Madriddal is, így akár az is összejöhet, hogy a nyolcaddöntõben madridi derbit, a negyeddöntõben pedig Klasszikust rendezzenek. A Huesca elleni párharc elsõ mérkõzésére december 3-án, a visszavágóra december 17-én kerül sor. 
 
Luis Enrique együttese a másodosztályú Huesca ellen fog pályára lépni a Király Kupa legjobb 32 csapata között. A párharcot idegenben kezdi a Barça december 3-án, a visszavágó lesz a Camp Nouban. 
 
A sorsolás nagy nyertese a Valencia, a Sevilla vagy éppen az Athletic, mivel ezek a csapatok könnyebben eljuthatnak a döntõig úgy, hogy a Barça, a Real Madrid és az Atlético Madrid a másik ágra került. 
 
Az õsi rivális a Cornellá, az Atlético a Hospitalet ellen fog játszani, és amennyiben mindkettõ a várakozások szerint továbbjut, úgy a nyolcaddöntõben madridi derbit fognak rendezni, és ha ez így lesz, valamint a Barcelona is sikerrel veszi az akadályokat, úgy a negyeddöntõben a katalánok a két madridi rivális valamelyikével fognak szembenézni.