Messi: „Luis Enrique az edzõ, bármikor lecserélhet”

Az argentin a hétvégére jó focit és gyõzelemet remél | Várja Suárezt

Az Ajax elleni kedd esti gyõzelem után Lionel Messi a lecserélése kapcsán elmondta, hogy Luis Enrique bármikor lehívhatja õt a pályáról, amikor csak akarja – válaszolva a múlt hétvégét követõ kritikákra. A hétvégi Clásico elõtt az argentint elsõsorban a jó játék és a gyõzelem érdekli, Zarra rekordja nem.

„A csapat több gólt is lõhetett volna, és a meccs is hamarabb eldõlt volna. Így végül kicsit nehéz lett a vége, de ez a BL, minden meccs és minden ellenfél nehézséget okozhat.”

A csere

„Nagyon sok dolgot mondtak, sok minden elhangzott az elmúlt napokban, de Luis Enrique az edzõ, és õ bármikor levehet a pályáról, amikor csak akar.”

Suárez visszatér

„Nagyon várjuk már, sokat fog segíteni a csapatnak, hiszen õ egy rendkívüli csatár. Én személy szerint is nagyon örülök, hogy ismét velünk lehet, mert ez az idõszak neki nagyon rossz volt, sokat szenvedett azért, mert egy meccsen sem játszhatott.”

Zarra rekordja

„Ez a legkevésbé fontos dolog most, sokkal inkább lényeges, hogy jó meccset játsszunk, és ha nyerünk, még jobb. Még nagyon sok hátra van a Ligából, de igyekszünk nyerni, és a lehetõ legjobb focit bemutatni.”