Enrique: „Suárez jó megoldásokat választott”

Elégedett volt a csapat hozzáállásával | Adamának jó helye van a B-ben

Luis Enrique alapvetõen elégedetten értékelte a szerdai esti Katalán Szuperkupa-meccset, ahol a Barcelona 1-1 után büntetõkkel gyõzte le az Espanyolt. A találkozón nagyon sok olyan játékos lehetõséghez jutott, akik egyébként minimális játékpercet kapnak.

Suárez

„Suárez az esetek többségében jó megoldásokat választott. Sokat mozgott, nagy kedvvel futballozott. Ugyanazon a szinten volt, mint bárki más, aki az elsõ félidõben pályán volt.”

A Katalán Szuperkupáról

„Ugyanolyan komolyan álltunk neki ennek a meccsnek, mint más idényekben. Egy meccses bajnokság. A csapat már elfelejtette az elmúlt hetek meccseit, eseményeit, és most már csak a Celtára koncentrál.”

„Ez a meccs jól szolgált arra, hogy játékosaink közül többen játékpercekhez jussanak, vegyék fel a ritmust, és mutassák meg, hogy mennyire szeretnének többet játszani. A meccset teljes mértékben irányítottuk, végeredményben elégedett vagyok a hozzáállással, a nyerni akarásunkkal.”

Adama

„Adama egy igazi szélsõ, nem lenne sok értelme annak, hogy belsõ posztokon játszassuk. Az edzõknek úgy kell használniuk a játékosokat, hogy a legjobb teljesítményeket hozzák ki belõlük. Ez az õ esetében most rendelkezésre áll a B csapatban, és ma láthattuk az elsõ csapatban is.”