Iniesta kidõlt: 2-3 hét kihagyás vár rá

A vádlijában sérült meg | Messi beinjekciózva játszott a Klasszikuson?

Andrés Iniestát le kellett cserélni a Klasszikuson a 71. percben, miután a vádlijában érzett komolyabb fájdalmat. Az azóta elvégzett részletesebb vizsgálatok megerõsítették a sérülés tényét, és ugyan a klub nem közölt információt a játékos visszatérésérõl, a spanyol sajtó 2-3 hetest kihagyásról ír. Mindeközben az ‘El Confidencial’ napilap szerint Messi beinjekciózva lépett pályára a Real Madrid ellen, miután a múlt héten bokaficam miatt nem tudott rendesen edzeni. 
 

A katalán sajtó Andrés Iniesta esetében két hetes kihagyásról ír, és azt sem tartja kizártnak, hogy a középpályás már az Ajax ellen visszatérhet majd november 5-én. Ezzel szemben a madridi média szerint Iniesta felépülése három hetet vesz majd igénybe, mivel a vádliizom egy érzékeny terület. Utóbbi esetben a reális idõpont a visszatérésre a november 22-én rendezendõ, Sevilla elleni bajnoki találkozó. 
 
Mindeközben az ‘El Confidencial’ napilap értesülései alapján Leo Messi beinjekciózva játszotta végig a Real Madrid elleni mérkõzést, miután a múlt héten összeszedett egy kisebb mértékû bokaszalag húzódást, így nem tudott teljes értékûen dolgozni. A hírt egyébként a katalán ‘Sport’ sportnapilap is lehozta, hozzátéve, hogy a lap klubhoz közeli forrásai is megerõsítették az értesülést. 
 
A katalán együttes egyébként hétfõn a vasárnapi pihenõnap után ismét edzésbe állt a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzõközpontban. A foglalkozáson nem tudott a csapattal edzeni, és ezért egyéni edzésmunkát végzett Messi, Neymar, Douglas és Vermaelen, míg a sérült Iniesta elkezdte a rehabilitációját. Az utóbbi hetekben sérüléssel bajlódó Adriano még az orvosi engedély nélkül, de már a társakkal tudott teljes értékûen dolgozni, míg a B csapattól ezúttal csak Munir edzhetett az elsõ kerettel. 
 
A következõ tréinget kedden délelõtt 11 órakor vezényli majd le Luis Enrique vezetõedzõ.