Vermaelen: jöhet a mûtét

Visszaesett a sérülésében | Az orvosok már nem bíznak másban

A nyáron igazolt Thomas Vermaelen kálváriája tovább tart, hiába tûnt úgy a napokban ismét, hogy maga mögött hagyta a sérülését. A nyáron eleve sérülten igazolt védõ állapota rosszabbodott, a jobb lábát érintõ izomproblémák továbbra is fennállnak, így immár komolyan tanulmányozzák egy mûtét lehetõségét, sõt már dönthettek is.

Ez persze nem most merül fel elsõ ízben, a klub orvosai a kiszivárgott hírek alapján már akkor is tervezték, hogy mûteni kellene, de végül a klubvezetéssel karöltve a konzervatív kezelés mellett maradtak.

Vermaelen már kétszer is egészen közel került a visszatéréshez, edzett a csapattal együtt, és játszott korábban egy barátságos meccsen is Indonézia fiataljai ellen. Azonban keretbe egyszer sem került, nem véletlenül.

Vermaelen számára nem is ez a cél pillanatnyilag, mert a hírek alapján az orvosok immár eldöntötték, hogy mûteni kell, ami akkor is legalább 3 hónapos kihagyást feltételez, ha minden jól sikerül a mûtéttel, és a rehabilitáció során is elkerülik a komplikációk.

Most már tehát abban kell bízni, hogy a játékost valóban megoperálják, és egy olyan rehabilitáción eshet át, ami mentes lesz a hibáktól, rossz döntésektõl.