„Montoya és bárki más is tud változtatni a helyzetén”

Luis Enrique rendkívül elégedett a 8-1 után | Montoya „jól edzett”

Luis Enrique nagyon elégedett volt a Huesca legyõzése után, melynek teljesítményét szintén méltatta. Természetesen szóba került a sajtótájékoztatóján Martin Montoya is, aki valószínûleg az utolsó meccsét játszotta a Barça színeiben.

A tréner egy újabb kommunikációs csodát bemutatva úgy nyilatkozott, hogy Montoya az edzésmunkájának köszönhette, hogy most játszott, és egyébként is minden játékos tud változtatni a helyzetén, nincsenek elõre leosztott szerepek és sorsok.

Ennek persze némileg ellentmondanak a kiszivárgott információk.

Montoya

„Azért játszott, mert az edzései alapján olyan szinten láttam. Minden játékos tud változtatni a helyzetén, bármilyen legyen is az. Magas szinten játszott.”

„Számomra nehéz elképzelni egy ennél jobb mérkõzést. Nagyon tetszett amit láttam.”

A Huesca teljesítménye

„A védekezést tekintve egészen kiváló meccset játszottuk. A Huesca messze jobb volt most annál, mint amit egy Segunda B-ben játszó együttestõl megszokhattunk.”

Adama megállná a helyét az elsõ csapatban?

Mindennek megvan a maga folyamata, ez végsõ soron a Barça. Nagyon jó játékosaim vannak, de õ is nagyon látványos dolgokat mutatott be. Van már olyan szinten, hogy az elsõ csapatban játsszon, ez kétségtelen. De egyelõre várnia kell.”