Magyarok a Barçáért! – immár DVD-n

A film országszerte kapható | Hamarosan Katalóniában is bemutatják

A múlt héten tartott sajtótájékoztatján Kocsis Tibor filmrendezõ bejelentette, hogy a nyáron bemutatott ‘Magyarok a Barçáért’ címû film megjelenik DVD-n, és a jövõ év folyamán folytatódik a film turnéja is az ország nagyvárosaiban. Keresd a filmet Te is országszerte a boltokban.

A film már a boltokba került országszerte, így még karácsony elõtt mindenki megvásárolhatja, ajándékozhatja ezt a kivételes alkotást, ami nem csak foci és nem csak Barça-rajongók számára különleges. A film ezzel a DVD-vel immár elérhetõ katalán, spanyol, német és angol felirattal, illetve a DVD számos olyan extrát tartalmaz, amit sem ez, sem másik film nem tartalmaz.

Kocsis Tibor rendezõ a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a magyarországi bemutatót követõen a filmet bemutatták Los Angelesben és San Franciscóban a Magyar Filmhét keretében, illetve díjakat kapott Bakuban és Milánóban is. Az országban különösen nagy sikerrel ment Újfehértón, Pápán és Veszprémben. 

A spanyol nagykövetséget képviselõ Antonio Pérez Hernández Durán tanácsos kiemelte a filmbõl Josep Luis Nuñez elnök gondolatait, miszerint „a Barca soha nem lenne olyan, amilyen ma, a magyarok nélkül.”

Kocsis Tibor a sajtótájékoztatón jelezte, hogy a film DVD-jét még a mai napon meg fogja kapni Josep María Bartomeu klubelnök, és azon dolgoznak, hogy az alkotást hamarosan bemutassák a mozik Katalóniában is.

Minden Barça szurkolót arra biztatunk, hogy a DVD-t vásárolja meg, erre már országszerte a hagyományos és online boltokban van lehetõsége. A film megvásárlásával minden szurkoló az alkotás világszerte való elterjedését segíti.