Lucho: „Az Atlético Európa egyik legjobbja”

Elégedett a csapatával | Ha jól játszanak, lesz esélyük az Atlético ellen

Luis Enrique vezetõedzõ igyekezett hangsúlyozni, hogy egy eldõlt párharc során nem könnyû felrázni magad a visszavágóra, csapatának márpedig ez sikerült. Enrique szerint az Atlético Európa egyik legjobb együttese.
 

 
„Az Atlético nagyon magas szintet fog megkövetelni tõlünk, hogy egyáltalán legyen esélyünk a továbbjutásra, mert Európa egyik legjobb gárdájáról van szó. Nagyon nehéz párharc lesz, tudjuk, milyen jók, és tudjuk, milyen jó a hozzáállásuk, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy amennyiben a tudásunknak megfelelõen fogunk futballozni, úgy lesz esélyünk a párharc sikeres abszolválására.
 
Az Atlético lesz az ellenfél a kupában, rotálni fog a Deportivo ellen?
 
„Ez nem befolyásolja a döntéseimet, mert bõ keretünk van, és a játékperceket kellõen szétosztjuk a játékosok között. Tökéletes állapotban vágunk neki a szezon sorsdöntõ szakaszának, jöjjön, aminek jönnie kell.”
 
Parádés hozzáállás
 
„A játékosokat csakis dicsérni tudom, mert ahhoz, hogy ilyen teljesítményt nyújtsál egy eldöntött párharc második találkozóján, alapvetõ, hogy jó hozzáállásod legyen, a játékosok pedig csodálatosan válaszoltak erre a kihívásra.”
 
Rafinha
 
„Nagyon magasan képzett játékosról beszélünk, arra hivatott, hogy kulcsjátékos legyen a jövõben. Bárhol tud játszani középen, egy az egy ellen bárkit megver, ugyanakkor jobban kell érkeznie a kapu elé. Azt kell szem elõtt tartania, hogyan is segíthet a csapatnak.”