Rakitic: „Hosszú még az út az elõdöntõig”

A gyõzelemnek örülnek, de korai lenne ünnepelni | „Lassú” meccs volt

Az Atlético ellen elért újabb sikerben most is nagy szerepe volt a középpályán irányító, és nagy mezõnymunkát is vállaló Ivan Rakiticnek, aki a meccs után a mix-zónában jelezte: bár örülnek nagyon a gyõzelemnek, ez a párharc még messze nem lefutott, és nagyon jó meccset kell majd játszaniuk Madridban is.

„Nagyon fontos dolog, hogy nem kaptunk gólt. Volt néhány lehetõségünk az elsõ félidõben, ezeket nem tudtuk értékesíteni, de mezõnyben jól dolgozunk. Szeretnénk továbbjutni, de ehhez Madridban is jó mérkõzést kell játszanunk.”

„Mindig nagyon fontos, hogy nyerjünk, és a visszavágónak már elõnnyel induljunk neki. Hátra van még 90 perc, amit együtt végig kell küzdenünk, de most a lehetõ legjobb benyomásokkal utazunk Madridba.”

„Szeretnék gratulálni a csapatnak azért a munkáért, amit elvégzett, mert egyáltalán nem könnyû egymás után kétszer is legyõzni az Atlético Madridot, ezt már tudjuk tavalyról is. Gratulálok az Atléticonak is a meccsükért. Ezek nagyon lassan csordogáló mérkõzések, de a legfontosabb, hogy jó eredményt értünk el.”

„Természetesen mindig fontos, hogy egy jó eredményt érj el az odavágón, de továbbra is minden nyitott. Tudjuk, hogy Madridban még erõsebbek lesznek, kemény, nehéz találkozó lesz. Hosszú az út az elõdöntõig, készen kell állnunk a visszavágóra.”

„Most már az Elche elleni bajnokira fókuszálunk, szeretnénk tovább nyújtani a gyõzelmi sorozatot, azon az úton folytatni, amin elindultunk. Továbbra is akadnak olyan dolgok, amikben fejlõdnünk kell.”