A döntõ hét részletei

Így készül a Barça az Atlético és a Villarreal elleni meccsekre

A Barça miután szombaton legyõzte az Elchét 0-6-ra a Ligában, vasárnap kiélvezhette a pihenõnapját, amire most tényleg rá is szorul egy nagyon nehéznek ígérkezõ hét elõtt. Szerdán irány Madrid, jön az Atlético elleni visszavágó a kupában, majd vasárnap este a Villarreal elleni hazai bajnoki. Bár még a kupában is csak a negyeddöntõnél járunk, ezen a 90 percen elképesztõen sok múlhat.

A leginkább reményteljes sorozat pillanatnyilag a Király Kupa, itt egyáltalán nem elérhetetlen a végsõ gyõzelem – még ha a többi sorozatról sem kell lemondani, ha tartóssá válik a gárda jobb játéka.

Az Atlético elleni felkészülést hétfõn délelõtt 11-tõl kezdi a csapat az edzõközpontjában, majd kedden itt folytatja szintén ebben az idõpontban. Madridba csak szerdán délelõtt utazik el a társaság, este pedig jön a várva várt ütközet.

A meccs után a csütörtöki nap ismét pihenõ lesz, pénteken és szombaton lesz megint tréning, majd vasárnap hazai pályán következik a Villarreal.

Lesznek a szezonban még ennél fontosabb hetek, de óriási a jelentõsége ennek a néhány napnak, és fõként a szerdai eredménynek.