Suárez: „Az eredmény rájuk nézve hízelgõ”

Vélemények a manchesteri gyõzelem után | Nem elégedetlenek

A Manchester City elleni párharc elsõ felvonása után a Barcelona játékosai elégedetten álltak mikrofon elé, kiváltképp igaz ez a két barcelonai gól szerzõjére, Luis Suárezre. Ennek ellenére szinte valamennyien kiemelték: a párharc még korántsem dõlt el.

 

Suárez: a City örülhet, hogy megúszta ennyivel

 „Elégedett lehetek a góljaim miatt, boldog vagyok, hogy kétszer is sikerült betalálnom, de én minden mérkõzésen a csapatért játszom.”

„Ha 3-1-re kap ki a City, akkor már nagyon nehéz dolguk lett volna, de úgy gondolom, hogy az eredmény így is rájuk nézve hízelgõ, hiszen fõleg az elsõ félidõben nagyon sok helyzetünk volt, veszélyesen játszottunk!”

„A továbbjutás kérdése nyitott maradt, de mi a Barcelona vagyunk, be kell jutnunk a legjobb 8 közé.”

Iniesta: még semmi nem dõlt el

„Nagy lépést tettünk a továbbjutás felé, de még nem ért véget a párharc. Boldog vagyok, hogy sikerült nyernünk!”

Ter Stegen: gyõzni szeretnénk a Nou Campban is

„Teljesen megérdemelten szereztük meg a vezetést, jól játszottunk, az elsõ félidõben végig mi domináltunk. Kaptunk egy gólt, ami bosszantó, de bízom benne, hogy a visszavágón is gyõzni tudunk majd.”

„Kapusként nem könnyû jól teljesítened úgy, hogy csak három hetente jutsz szóhoz. A legutóbbi hazai kupameccsen elkövetett hibától eltekintve ez eddig sikerült. Ma elégedett lehetek magammal és a csapattal is, nagyszerû eredményt értünk el.”

Írta: Debreczeni Márk