Lucho: „Sergi Roberto fantasztikus volt”

„Vonzó” sorozat elé néznek | Elégedett a hozzáállással

Luis Enrique Martínez vezetõedzõ szerint csapata kiváló hozzáállást tanúsított, és teljesítményt nyújtott az Almería elleni, szerda esti mérkõzésen. Lucho marasztalja Xavit, de tiszteletben tartja a döntését, bármi is legyen az. 

Sevilla, PSG, Valencia

„Nem tudom, hogy ez a legnehezebb sorozat lesz-e, de azt tudom, hogy a legvonzóbb. Remélem, hogy ezen kívül lesznek még meccseink a Bajnokok Ligájában, de tény, hogy nagyon vonzó lesz a Sevilla vagy a Valencia ellen játszani, majd a PSG ellen pályára lépni az életünkért.”

4-0

„Nehéz összecsapás volt, mert közelegnek a fontos mérkõzések, de a csapat remekül játszott, jó teljesítményt nyújtottunk, ami megerõsíti az önbizalmunkat. A második gólunk után sokkal nyíltabb lett a találkozó, ami természetes, figyelembe véve, hogy a meccs ekkora már eldõlt, nekünk pedig fontos meccseink közelegnek.”

„Az intenzitás és a kontroll területén elértük, amit akartunk. Egy, a térfelére visszazáró Almeríára számítottunk, amely azonban megengedte nekünk, hogy a széleken könnyedén támadjunk. Ha adódik a lehetõség, ki kell használnod a lecsorgó labdákat és a széleket. Mi megtettük ezeket.”

Sergi Roberto

„A játékosaim hozzáállása ennél nem lehet jobb. Sergi Roberto például fantasztikus volt a védekezõ középpályás posztján, õ úgy dolgozik az edzéseken, mintha kirobbanthatatlan kezdõ lenne. Mindent belead, én pedig pontosan ezt várom el egy játékostól Barcelonában. Elégedett vagyok a teljesítményével.”

Xavi

„Xavit elismeri, kedveli és tiszteli az egész Camp Nou, az összes culé és bármelyik futballszeretõ ember. Csupán a véleményemet fejezem ki, de szeretném, ha maradna, és továbbra is segítene nekünk. Megértem azonban, ha más lehetõségeket is mérlegel. Bármilyen döntést is hoz, az számunkra is a legjobb megoldás lesz, mert õ választja, de szeretném, ha folytatná velünk.”