Neymar és Luis Enrique: „Már béke honol”

Neymar édesapja elárulta: rendezték a problémát a sevillai meccs után

Az FC Barcelona brazil kiválóságának, Neymarnak az édesapja elárulta a ‘Cuatro’ televíziócsatornának, hogy fia és Luis Enrique vezetõedzõ megbeszélték a problémát, és már minden rendben a két fél között. Amint az ismeretes, Neymar nem vette jó néven bõ egy hete, hogy Sevillában a tréner lecserélte õt. 

„Azóta beszéltek, és már béke honol. Neymar még fiatal, még mindig a tanulási fázisban tart, és idõvel meg fogja tanulni ezeket a leckéket” – tisztázta az ügyet Neymar édesapja, miután a spanyol sajtó komolyabb konfliktusról is írt az elmúlt napokban. 

Neymart még Sevillában hozta le Luis Enrique a találkozó 74. percében, holott a brazil az utóbbi hetek gyengébb teljesítménye után ismét magas színvonalon teljesített, és a szabadrúgásgólja valamint a gólpassza mellett a mezõnyben sem tudták tartani a hazaiak. A cserét a brazil rossz néven vette, és kézmozdulatokkal illetve az arckifejezésével egyértelmûen jelezte, hogy nem örül a döntésnek. 

Luis Enrique a sajtótájékoztatóján a mérkõzés után jelezte, hogy a játékosoknak el kell fogadniuk a döntését, mert õ a csapat érdekeit nézi. Neymar édesapjának a szavai alapján a téma már a múlté, mind Lucho, mind Neymar a csapattal együtt a PSG elleni visszavágóra koncentrálhatnak.