Alves: a végtelen hosszabbítás…

A SER szerint a játékos ismét megszakította a tárgyalásokat

Daniel Alves és a Barcelona hosszabbítási ügye nem is olyan régen úgy tûnt, véglegesen sínre kerül és a jobbszélsõ marad gránátvörös-kékben minimum a következõ két évben. Megállapodás azonban azóta sincs, és a legfrissebb kiszivárgó hírek újfent nem pozitívak.

 
Más kérdés, hogy mennyit lehet elhinni ebben a szakaszban akár a pozitív, akár a negatív hírekbõl, de az biztos, hogy Alves ügye sokáig húzódik. Reálisan nézve esetleg még a jövõ hét elsõ fele lehet olyan, amikor bejelenthet valamit a jövõjével kapcsolatban, legalább pár napra a kupadöntõ elõtt, ám ezt követõen – a BL-döntõ hetében nem tûnik reálisnak – hogy bármilyen nagy bejelentés születne.

Tehát benne van a pakliban, hogy csak a szezon végén dõl el végérvényesen a brazil sorsa. Mindenesetre a Cadena SER szerint a brazil és az ügynöke ismét megszakították a tárgyalásokat a Barcelonával, mert a katalán klub legutóbbi ajánlatát nem minõsítették elegendõen jónak. Ebbõl annyi biztosan igaz, hogy Alvesék elõtt volt ajánlat, ezt elismerte a minap Josep María Bartomeu elnök is.

Alvesnek vannak ajánlatai a Barcelonán kívül is, de mivel most köti az utolsó nagy európai szerzõdését, mindent megtesz azért, hogy ez a kontraktus anyagilag a lehetõ legjobb legyen.