Arda Turan a Barçáé?

35 millió euróért érkezhet | A menedzsere cáfolta az értesüléseket

Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint Arda Turan klubváltása ügyében megegyezett egymással az FC Barcelona és az Atlético Madrid, így a következõ órákban hivatalossá is válhat a török támadó középpályás Katalóniába igazolása. Ennek ellenére a játékos ügynöke cáfolja még a kapcsolatfelvétel tényét is. 

Arda Turan a héten közölte az Atlético vezetõségével, hogy távozni szeretne, az ügynöke, Ahmet Burut pedig elárulta, hogy Arda négy klubbal is tárgyalásban áll, és pénteken várható végleges döntés a jövõjérõl. A Chelsea és a Manchester United volt a legesélyesebb a megszerzésére a nemzetközi média információi alapján.

A Barça valójában csak szerda kora este került képbe, amikor is a fõbb spanyol és katalán sportnapilapok egybehangzóan arról számoltak be, hogy a katalán egyesület 35 millió euró körüli összegért szerzõdteti a török labdarúgót. Az értesülések szerint az egyezség teljes, csupán néhány részletet kell tisztázniuk a feleknek, többek közt azt, hogy Arda a katalánok transzfertilalma miatt mikor is csatlakozzon Luis Enrique csapatához. 

Amennyiben igaz a fenti hír, úgy az átigazolás órákon, de legkésõbb napokon belül hivatalossá válhat. Más kérdés, hogy a játékos menedzsere, Ahmet Burut az ‘EFE’ spanyol hírügynökségnek cáfolta az értesüléseket, és úgy reagált azokra, hogy „nem történt kapcsolatfelvétel a Barcelonával”.