Már tárgyalnak Pedróról

30 millió körüli összegért távozhat | Luis Enrique nem boldog

A Manchester United és a Barcelona megkezdték a tárgyalásokat Pedro klubváltása ügyében, és a következõ napokban várható is, hogy lezárulnak az egyeztetések. Luis Enrique bár kifejezetten ellenzi az ügyletet, jó esély mutatkozik rá, hogy a Barcelona be fogja adni a derekát, Pedro ugyanis távozni szeretne.

A kanári-szigeteki támadó már tavaly is kevés lehetõséghez jutott, ez várható idén is, miután most már Suárez is végigjátszhatja a szezont. Mögöttük ugyan stabil csere lehetne, ám õ érthetõen többre vágyik, és ez normális is, hiszen jövõre Európa-bajnokság lesz, a kerettagságért pedig játszania kell.

A Man. Unitednek ráadásul most már sietõs lenne a transzfer, mert Di María távozik a PSG-be, augusztus 8-án pedig kezdõdik a Premier League, ahol Pedro akár már kezdõként játszhatna Rooney és Depay mellett.

Luis Enrique edzõ természetesen nem nyugodt, mert Pedro távozása azt jelentené: a kezdõ támadóhármas mögött csak Munirra és Sandróra számíthatna, esetleg Iniestára és a téltõl Arda Turanra illetve Aleix Vidalra. Egy jolly jokert azonban elveszítene.