Neymar és Alves csütörtökön kezdenek

Messiék a jövõ hét elején csatlakoznak | A csapat már Barcelonában

Az FC Barcelona együttese szerdán visszaérkezett Barcelonába, hogy Európában folytassa a felkészülését az új idényre. Az elsõ keret jövõ hét hétfõtõl lesz teljes.

 
Az együttes szerda hajnalban lezárta az Egyesült Államokbeli túráját, ahol a játékot tekintve biztató teljesítményt mutatott a Galaxy, a Manchester United és a Chelsea ellen is. Luis Enrique mester nem is aggódott különösebben, hogy az MU ellen kikapott a csapata, a Chelsea ellen pedig ikszelt, majd a tizenegyeseknél pontatlanabbul célozva veszített, hiszen az eredmények a Sevilla elleni Európai Szuperkupa-finálétól számítanak. 
 
A dél-amerikai kontingens is visszatér
 
A Copa Americán részt vevõ Neymar és Alves csütörtökön csatlakoznak a csapathoz. Délelõtt még orvosi vizsgálatokon vesznek részt, ahol jelen lesz még Marc-André ter Stegen is, hiszen a német ugyan megszakította a nyaralását, hogy a csapattal készülhessen már az amerikai túrán, a szezon elõtti kötelezõ orvosi vizsgálaton ugyanakkor még nem esett át. A kora esti, immáron tehát barcelonai tréningen mindhárman edzenek majd.
 
Ami Messit, Mascheranót és Bravót illeti, õk jövõ hétfõtõl vetik bele magukat a munkába, ugyanazzal a kezdéssel, mint társaik, tehát orvosi vizsgálatot követõen teljesítik majd az elsõ foglalkozást a csapattal. 
 
Mindez azt jelenti, hogy Luis Enrique az augusztus 5-én rendezendõ Gamper Kupán illetve az augusztus 11-én játszandó Európai Szuperkupán már a teljes keretével számolhat majd.