Elkezdõdött a „családi hét”

14 válogatott utazott el | Keddtõl ismét edzés – szûk körben

A Málaga ellen nehezen megszerzett gyõzelem után Luis Enrique két nap pihenõt adott a Barcelona játékosainak, így vasárnap és hétfõn nem is tartottak edzést. Kedden újfent lesz gyakorlás, de szûk létszámban.

A családi légkör nem is fog változni a következõ bõ egy hétben sem, hiszen a válogatott játékosok száma, akik elhagyták most a keretet 14-re rúg.

Piqué, Bartra, Alba, Iniesta, Busquets, Munir, Rafinha, Neymar, Ter Stegen, Vermaelen, Messi, Mascherano, Rakitic és Arda kaptak meghívót vagy a felnõtt, vagy a korosztályos válogatottjaikba. Csak azért nincsenek többen, mert vannak, akik sérültek, vagy a saját válogatottjuk aktuálisan nem játszik.

Közülük érdemes kiemelni Vermaelent, aki a válogatottjába is visszatér a hosszú sérülése után, illetve Rafinhát, aki a brazil felnõtt válogatotthoz kapott meghívót. Maradtak Barcelonában Claudio Bravo, Jordi Masip, Sergi Roberto, Jérémy Mathieu, Aleix Vidal, Sandro és Luis Suárez. Valamint rajtuk kívül a sérültek; Dani Alves, Douglas és Adriano Correia.

A válogatott szünet után azonban csak két-három napja lesz Luis Enriquének, hogy a társaságot ismét összekovácsolja, és erre nagy szükség is lesz, mert a hétvégén Sevillában is nyerni tudó Atlético Madridhoz utazik majd a Barça.