Iniesta: 4-6 hét kényszerpihenõ

Újabb sérülés | Combizomhúzódás miatt kellett lecserélni a Bayer ellen

Továbbra is üldözi a balszerencse a Barçát, miután a Bayer Leverkusen ellen Andrés Iniesta is megsérült a jobb combizmában, és várhatóan legalább egy hónapig tart majd a felépülése.

 
Iniestát a 60. percben váltotta Jordi Alba, miután a középpályás a földön maradt egy támadás során, mely végül labdavesztéssel végzõdött. A játék megszakításakor Iniesta rögtön jelezte is, hogy nem tudja folytatni, helyét a beállni készülõ Alba vette át, majd pár perccel késõbb Sergi Roberto érkezett Rakitic helyére, és a Barcelona átállt egy 3-4-3-as felállásra. 
 
Az elsõ vizsgálatok alapján a világbajnok középpályás a jobb combizmában szenvedett izomsérülést, és habár az egyesület orvosi részlege nem közölte a rehabilitáció várható idejét, a spanyol lapok szerint 4-6 hetes kényszerpihenõ vár Iniestára, aki így csatlakozik a Vermaelen, Adriano, Rafinha és Messi alkotta csoporthoz, akik szintén nem egészségesek jelenleg.
 
A sérülés következtében immár csak négy középpályással számolhat Luis Enrique vezetõedzõ, hiszen az elsõ keretben jelenleg csak Rakitic, Mascherano, Busquets és Sergi Roberto sorolhatóak klasszikusan erre a posztra.