„A legfontosabb feladatok elõttünk állnak”

Messi nagyon örült a visszatérésének | Jól érzik magukat Neymarékkal

A Clásicón visszatért, kedden a Roma ellen már duplázott Lionel Messi, aki arra számít, hogy lépésrõl lépésre kerülhet ismét top formába – ami normális egy hosszú sérülés után. Élvezte a csapat játékát nézni az elmúlt hetekben, de érthetõen nagyon várta, hogy a pályán lehessen.

„A sérülés egy kicsit hosszúra nyúlt. Nagyon szerettem volna visszatérni már elõbb is és a pályán lenni. Élveztem persze azt is, hogy kívülrõl nézem a csapatot.”

Mindenki jó formában

„Mindenki nagyon jól teszi a dolgát, de még nagyon sok is van hátra. A legfontosabb feladatok elõttünk állnak, mint a klubvilágbajnokság, vagy a formánk fenntartása.”

„Jól vagyok, lépésrõl lépésre visszatérek és egyre jobb leszek, ahogyan az normális minden sérülés után. Egyre több játékpercet kapok, egyre magabiztosabb leszek, jobb lesz az erõállapotom is. Nagyon örültem a keddi 90 percnek.”

Kivételes összhang a támadóhármas között

„Nem tudom, hogy ez-e a siker egyik kulcsa, de az egészen biztos, hogy nagyon jól kijövünk, és minden meccset igyekszünk élvezni. Arra törekszünk, hogy a lehetõ legjobban csináljuk a dolokat, szeretünk játszani, van felelõségünk is, és nagyon szeretünk nyerni.”

Aranylabda

„Reméljük, hogy majd mi hárman leszünk a dobogósok Suárezzel és Neymarral.