Enrique: „Mindig van hová fejlõdni”

Az MSN-trió aranyat ér a csapatnak | Elismeri a jó formát

Luis Enrique Martínez a hétvégi fantasztikus siker után újabb csodálatos gyõzelmet élhetett át a kispadon. Az edzõ nagyon sok ilyen örömteli pillanatot szeretne átélni, mint az utóbbi négy napban, ugyanakkor hangsúlyozta: mindig van hová fejlõdni, és nem is szabad leállniuk. A mester kiemelte az MSN-trió fontosságát, és mindnyájan örülnek Leo Messi jó visszatérésének.

Fantasztikusan futballoztak

„Amikor azt látod a játékosaidon, hogy minden labdaérintés, minden gól örömmel tölti el õket, és minden elrontott támadás után még akaratosabban támadnak, a létezõ legjobb dolgot éled át edzõként. Ma is fantasztikusan futballoztunk, a játék minden elemét sikerült kontrollálnunk. Édes, örömteli pillanatok ezek, amelyek remélem, hogy a lehetõ legtovább fognak tartani. Hat gólt lõni egy ilyen kiváló csapatnak, mint a Roma, bravúros teljesítmény. Jobban örültem volna, ha Ter Stegen lehozza kapott gól nélkül a meccset… de ma is csak pozitívan tudom véleményezni a csapat játékát!”

Mindig a fejlõdést tartja szem elõtt

„Bárki ellen lépünk pályára, a célunk ugyanaz: tökéletesen felkészülni és töretlenül fejlõdni. Nem szabad leállnunk, egy csapatnak mindig van hová továbblépni. Nagyon sokat javultunk szeptember óta, ezt a folyamatot kell továbbvinni, csak ezt tartom szem elõtt, ez az alapja mindennek. Nincs tökéletes meccs, a Clásico sem volt az, itt is voltak hibák, és ez nem önmarcangolás: ez a helyes hozzáállás.”

Örülnek Messi visszatérésnek

„Jó látni, hogy Leo ilyen jó formában tért vissza. Kiválóan mozgott ma is, lõtt két gólt, és biztosak vagyunk benne, hogy meccsrõl meccsre egyre jobb lesz. Ismerjük õt, évrõl évre élvezhetjük a játékát.”

Aranyat érõ MSN

„A támadósorunk zseniális, Messi, Suárez és Neymar a világ három legjobb támadója. Õk a legjobbak között is jobbnak bizonyulnak. Nagyon szerencsés vagyok edzõként, hogy mindhárman az én csapatomban futballoznak!”