Lucho: „100. meccs? Élveztük a kihívásokat”

Komolyan veszik: „A Levante jól igazolt, és kellenek nekik a pontok”

Nem számít könnyû mérkõzésre a Barcelona edzõje vasárnap a Levante ellen sem, hiszen az ellenfél több ígéretes igazolást is végrehajtott a télen.


„Jó kihívás lesz a Levante, hogy a táblázat élén maradhassunk. A valenciai csapatnak égetõen kellenek a pontok, és jól erõsítették meg a keretüket. Úgy fognak pályára lépni, hogy nyomás alá helyezzenek bennünket. Idegenben játszani mindig más, hiszen a Nou Camp mindig nagy erõt ad számunkra. Nem lesz rotáció, ugyanolyan mentalitással lépünk pályára, mint eddig.”

Nem lesznek motivációs problémák

„Még a nagy gyõzelmünk után sem lesznek motivációs problémák, hiszen a bajnokságban a táblázat utolsó harmadában található csapatok egyre jobban felszívják magukat, ahogy közeledik a szezon vége. Ugyanolyan rendszerben készülünk a meccsre, mint szoktunk. Az, hogy mi történt három napja, nem befolyásol semmit. Nincs olyan játékosunk, aki úgy érzi, ez egy könnyû összecsapás lesz.”

Délben sem gond játszani

„Sok elmélet született, de bármikor képesek vagyunk jól játszani. Valóban máshogy kell beosztanunk az edzéseket, de a gyakorlások elõtti ciklus nem hasonlít a mérkõzések elõtti percekhez.”

Jön a 100. meccs a Barça élén

„Szívesen emlékszem a jóra és a rosszra egyaránt. Kell egy idõszak, ami alatt összeszokik az edzõi stáb és a játékosok. Sokat szenvedtünk együtt és nagyon élveztük a kihívásokat.”

„A kitûnõ mutatókat annak köszönhetjük, hogy a legjobb játékosok vannak nálunk, ezért élvezzük annyira a munkát. Mi itt a klubnál, és a Barça fanatikusai is.”