Lucho: „A legjobb csapat nyeri majd a Ligát”

Totti? Ha jó áron lenne, miért ne? | Jó formában érzi a csapatát

Luis Enrique bizakodva tekint az utolsó három forduló elé a bajnokságban. Ebbõl a háromból az elsõ összecsapás Sevillában a Betis ellen kerül megrendezésre. Fõként a szezon hajrájáról fejtette ki véleményét a mester a pénteki sajtótájékoztatón.

„Optimista vagyok. Az utolsó három meccsünk különösen nehéz lesz, de a csapat jó formát mutat. Ezért küzdöttünk az egész szezon során.”

Ha nem nyernek sikertelen az év?

„Az emberek azt mondanak, amit akarnak. Én majd a szezon végén vonom le a következtetéseket. Néhányan már azt is mondták, hogy a bajnokságnak vége, mikor kilenc ponttal vezettünk. Én azt hogy, még nem, és nekem lett igazam. Valószínûtlen, hogy az üldözõink megbotlanak. Ekkora nyomás után aki meg tudja nyerni a Ligát, nagyon megérdemli majd.”

Nézi majd az ellenfeleket?

„Ez az idény legizgalmasabb része. Jó lenne látni, ahogy a riválisok pontokat veszítenek, de ez nem azon fog múlni, hogy én megtekintem-e a meccseiket.”

Tényleg le kellene igazolniuk Francesco Tottit?

„Ha lehetõségünk lenne megszerezni jó áron, miért is ne? De azért azt ne felejtsük el, hogy Õ a megtestesült AS Roma.”

Gyengének tartja az áprilisi Barçát?

„Csak gratulálni tudok a csapatomnak, és megdicsérni õket a teljesítményükért. Elõnyös helyzetben vagyunk, és azt hiszem, nagyszerû játékkal érkezünk a bajnokság hajrájába.”