Alves menedzsere cáfolja a megállapodást

Egyelõre nem biztos a Juvéba való távozása | A záradékról nem beszél

Daniel Alves menedzsere, Dinorah Santana csütörtökön cáfolta azokat a híreket, miszerint Alves biztosan a Juventushoz szerzõdne a következõ szezonra, de azt megerõsítette, hogy a szélsõ ügyében több klubbal is tárgyalásban áll.

A menedzser, aki egyébként Alves ex-felesége, az alábbiakat mondta el az ügyben a Marca-nak nyilatkozva:

„Nem igaz, hogy bármilyen megállapodása lenne Daninak bárkivel is. Most éppen Brazíliában van, és csak a válogatottjával van elfoglalva. Az igaz, hogy tárgyaltunk a Juventusszal, de nem csak velük, hanem két török, egy angol és egy francia klubbal is.”

„Nincs semmilyen ajánlatunk, nincs is semmi elõttünk, amit értékelhetnénk. Ha jönne bármilyen ajánlat, elõször nekem kellene értékelnem, és ha megfelelõnek találom, akkor továbbítanám Daninak.”

Arra a kérdésre azonban nem akart válaszolni, hogy létezik-e Alves jelenlegi, barcelonai szerzõdésében olyan pont, miszerint átigazolási díj nélkül távozhat, ha ez a kívánsága. „Ez egy bizalmi kérdés, ilyen jellegû információkat nem fedhetünk föl„- válaszolt, az más kérdés, hogy Alves aligha tárgyalhatna ilyen szabadsággal klubokkal, ha nem lenne a kezében ez a lehetõség.