Orvosi vizsgálat Halilovic nélkül

A horvát a HSV-hez tart | Munir és Samper hosszabbítása hivatalos

Alen Halilovic, aki az átigazolását zárja le ezekben az órákban, kivételével a tervezettnek megfelelõen zajlott az orvosi vizsgálat, ahol az elsõ keretbõl kilenc játékoson végezték el a szezon elõtt esedékes felméréseket. Mindeközben a klub bejelentette Sergi Samper és Munir El Haddadi hosszabbítását. 
 

Luis Suárez, Munir, Sergi Roberto, Adriano, Aleix Vidal, Mathieu, Masip, Denis Suárez és Sergi Samper estek át elsõként az orvosi vizsgálatokon kedd délelõtt a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzõközpontban. A felmérés különbözõ terheléses és erõnléti tesztet takar. 
 
A klub engedélyével azonban a tervezettel ellentétben nem vett részt a szezonkezdésen Alen Halilovic, aki spanyol lapértesülések szerint ezekben az órákban véglegesíti a hamburgi szerzõdését. A HSV érdeklõdése nem ismeretlen, mi is beszámoltunk róla, és úgy néz ki, hogy a felek hamarosan nyélbe is ütik az egyezséget. 
 
Mindeközben az egyesület a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Sergi Samperrel és Munir El Haddadival is megegyezett a folytatásról. Samper szerzõdése 2019-ig fog szólni, a kivásárlási árát 50 millió euróban rögzítették, a kontraktust ma írják alá a felek. Munir kontraktusa szintén 2019-g lesz érvényes 60 millió eurós kivásárlási árral, és a csatár is ma írja alá az új szerzõdését.