André Gomest szerdán mutathatják be a Miniben

A Camp Nouban a gyepet újítják | Kedden érkezik Barcelonába

A Barcelona idén nyári negyedik igazolása, André Gomes a játékos környezetébõl kiszivárgott információk szerint kedden délután érkezik majd Barcelonába és szerdán fogják bemutatni a Miniestadiban. A helyszín oka egyszerû, a Camp Nouban nem lehet bemutatásokat tartani pillanatnyilag, mert a gyepszõnyeg cseréjét végzik.

A kiszivárgott hírek szerint André Gomes kedden érkezhet majd Barcelonába, és talán már egy fotót is vállal a klub székházánál. A bemutatása, beleértve az orvosi vizsgálatokat és az elsõ sajtótájékoztatóját, szerdán lehet esedékes a nap folyamán.

A sajtótájékoztatón derülhet ki az is, hogy pontosan mennyit kell fizetnie a középpályásért a Barcelonának, mert az elmúlt napokban egymásnak ellentmondó információk kerültek nyilvánosságra ezzel kapcsolatban. A kezdetben írt 35+20 millió eurós érték bizonyos tudósítások szerint összesen akár 70 millió euróra is rúghat.

További érdekessége az átigazolásnak, hogy a Valencia még be sem jelentette a transzfert, amit a Barcelona már napokkal ezelõtt megtett, aminek ott lehet a hátterében az is, hogy még nem dõlt el, Tello, Montoya, esetleg más játékos belekerül-e az üzletbe cserealapként és Valenciába igazol-e.