Bartomeu: „Még nem jelenthetjük be”

Bravo távozását sajnálja | Messi állapota | Az idei erõsítések

Josep María Bartomeu klubelnök a Catalunya Radio ’Tot Costa’ címû mûsorában elismerte azt, hogy az egyesület közel áll Paco Alcácer megszerzéséhez, ám a tárgyalások még nem zárultak le a Valenciával. Bartomeu továbbá beszélt Bravo távozásáról, Messi állapotáról valamint az idei átigazolási idõszakról is.

Alcácer leigazolása

„Még nem jelenthetjük be, mert vannak olyan részletek, amikrõl még beszélnünk kell a Valenciával.”

Az idei nyári igazolások

„Azt mondtuk a nyár elején, hogy a csapatot a szükséges módon meg fogjuk erõsíteni. Ennek következtében elõrehoztunk következõ évekre tervezett befektetéseket, mert vagyunk olyan stabilak gazdaságilag, hogy ezt megengedhetjük magunknak. A klub megfelelõ szinten áll az eladósodottság terén.”

Bravo távozása

„Mi azt szerettük volna, ha Claudio itt marad, próbáltuk a legvégsõ pillanatig meggyõzni õt. Új szerzõdést ajánlottunk neki, ám ezt nem fogadta el, mert más kihívást akart magának.”

Messi

„A Copa América elveszítése számára óriási csalódás volt, amit csak súlyosbított az adóhatósággal fennálló nézeteltérése. Leo azonban nagyon erõs mentálisan, és rendkívül ambiciózus. Jobb állapotban tért vissza, mint amilyenben valaha is volt.”