Ter Stegen elsõ ízben tér haza

Enrique kihirdette az utazó keretét | Csak Umtiti és Messi nincs a listán

Luis Enrique Martínez vezetõedzõ az összes hadra fogható játékosát magával viszi Németországba a Borussia Mönchengladbach elleni, szerda esti mérkõzésre a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. 
Ez annyit jelent, hogy Marc-André ter Stegen hazatér, és a 2014-es Barcelonába igazolása óta elsõ ízben léphet pályára a Borussia Parkban, ahol berobbant az európai köztudatba a szenzációs védéseivel és passzaival a Bundesligában. A német kapus várhatóan kezdõként is kap majd szerepet a csoportkör második játéknapján rendezendõ összecsapáson. 
 
Habár a nevezhetõ játékosok nagyobb száma miatt nem meglepetés, de az utóbbi fejlemények tükrében hírértékkel bír, hogy Aleix Vidal is utazhat Németországba, ami figyelembe véve a játékos eddigi teljesítményét, az elmúlt kerethirdetéseket és Luis Enriquével való kapcsolatát, feltétlenül meglepõ. Az utazó keretbõl csak a két sérült, vagyis Leo Messi és Samuel Umtiti maradtak ki, mindenki más ott van a listán az elsõ keretbõl. 
 
A Mönchengladbachba utazó keret: Ter Stegen, Jasper Cillessen, Jordi Masip, Gerard Piqué, Jordi Alba, Javier Mascherano, Aleix Vidal, Jérémy Mathieu, Sergi Roberto, Lucas Digne, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Arda Turan, Andrés Iniesta, André Gomes, Rafinha, Denis Suárez, Luis Suárez, Neymar,  Paco Alcácer.